KETO Basque Burnt Cheesecake.
You can have KETO Basque Burnt Cheesecake using 8 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.
Ramuan KETO Basque Burnt Cheesecake
- It's 500 g of Tatura Cream Cheese.
- Prepare 1 of cup Whipping Cream Emborg.
- It's 1/2 of cup Gula Lakanto.
- Prepare 3 of biji Telur.
- You need 1/2 of sdk Stevia D’Care.
- Prepare 1/2 of sdk Vanilla Essence.
- You need 1/4 of sdk Garam Himalaya.
- Prepare 1 of sdb Almond Flour.
Langkah memasak KETO Basque Burnt Cheesecake
- Panaskan oven pada suhu 205 darjah selsius.
- Pukul Cream Cheese, Cream & Gula sampai sebati.
- Masukkan satu telur dan pukul hingga sebati. Ulang sampai telur habis.
- Masukkan Stevia, Vanilla, Garam & Almond flour. Pukul sampai sebati.
- Alas loyang 10” dan tuang semua adunan.
- Bakar selama 30 minit.
- Keluarkan bila bahagian atas sedikit hangus dan adunan masih “jiggly”.
- Biarkan sampai sejuk.
- Sejukkan dalam fridge selama 4 jam atau semalaman.
- Siap untuk hidang! 💗.